Person med laptopPerson med laptop

OM FÖRETAGET

Om Skoolie

Skoolie logo

Storyn om Skoolie

Startskottet

Skoolie AB startades av tre tidigare studenter som alla var överens om en sak: att hitta rätt utbildning kan vara otroligt svårt. Vi insåg att många elever inte får den individuella vägledningen de behöver för att göra välgrundade beslut om sin framtid. Detta leder ofta till stress, osäkerhet och i värsta fall felaktiga utbildningsval som kan påverka hela deras livsbana.

Skolvärlden behöver digitalisering

I en alltmer komplex värld har individuell rådgivning blivit ett krav för att elever ska kunna navigera deras tusentals utbildningsmöjligheter. Studie- och yrkesvägledare har traditionellt sett manuellt letat efter utbildningar baserat på vad de lär sig om sina elever och hjälpt rekommendera utbildningar därefter. Introduktionen av artificiell intelligens skapar möjligheter att utforska alla dessa alternativ på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.

Vår lösning

Därför har vi utvecklat Skoolie AI SYV, en artificiell intelligens som är specialiserad på att guida elever genom denna komplexa värld. Vår AI SYV tar hänsyn till varje elevs unika intressen, mål och akademiska prestationer för att erbjuda skräddarsydda utbildningsförslag. På så sätt kan SYVerna fokusera sin tid på att hjälpa eleverna med det inte AI kan, samtidigt som vi erbjuder stöd som är tillgänglig för alla, när som helst och var som helst.

Vår vision

I en tid då utbildning och arbetsmarknaden ständigt förändras, ser vi en ökande klyfta mellan de som har tillgång till kvalitativ studie- och yrkesvägledning och de som inte har det. Vår vision är större än bara erbjuda en tjänst: vi strävar efter att skapa en mer inkluderande och jämlik utbildnings- och arbetsmarknad för alla.

Vi ser en framtid där varje elev, oavsett bakgrund, har verktygen och resurserna för att göra välgrundade val som leder till en meningsfull och framgångsrik karriär med ett starkare kunskapssamhälle i Sverige.

SYV AI

Träffa teamet

Profilbild

Rasmus Häggkvist

Teknisk chef

rasmus.haggkvist@skoolie.se
Profilbild

Carl Båge

Säljare

carl.bage@skoolie.se
Profilbild

Simon Gate

Verkställande Direktör

simon.gate@skoolie.se

Skoolie.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer här